Verslagen het 24e Syndikaal Kongres van 25, 26 en 27 juli 1925 in het Volkshuis te Brussel ter bespreking voorgelegd - Mertens, Corneel; Syndikale Kommissie van België; Bondas, Joseph (Brussel : De Wilde Roos, 1925)
Fonds Perrone
Nederlands
Monografie