Broeder welgemoed [Bladmuziek] : strijdliederen. - Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (Antwerpen : AJC, 1935)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wie delft...
Pionierslied
Wij blikken vrij...
Broeders, laat ons...
Jeugdmarsch
Uit der steden donkere stegen
Wij schrijden onder 'tsterrenheir
Op ten strijd, kameraad
Arbeider, boeren
Russische treurmarsch
Vaandellied
Warschawjanka
Mijnwerkerslied
Het lied der veensoldaten
De gedachten zijn vrij
Mijn Johan
Cecilia
Oh! Suzanne
Niet altijd kan men zoo lustig zijn
Hei do dei
Er wou een jagerken jagen...
Dat is de eerste maal...
Moeder, ik wil een schoon ding
Er staan drie berken
My Bonnie is ver the Ocean...
Zoe, Zoe, komt gij nog niet?
Canon
Daar ging een pater...
Trekt uit
Trekkerslied
Kampvuurcanon
Welaan, op wandel...
Komt, jongens
Heideliedje
De gitaar lokt...
Broeder welgemoed
Hollio!
Het lied van den timmerman
Op de postkoets
Clementijne
Wo der Wind weht...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Arbeiders Jeugd Centrale (AJC).; strijdliederen