Altijd vrolijk [Bladmuziek] : de eerste tien Trekvogelliederen zoals ze in de AJC gezongen worden. - Tiggers, Piet ([Amsterdam] : AJC)
Deze brochure bevat volgende liederen
Tingelingeling
De Vlaamse Muzikanten
De Ketellapper
Winter in het bos
Hei do dei
Prins Robbert
Hinkelliedje
De Uil
Mitte Confitte
De Grote Jager
S/92/031
Nederlands
Partituur
Keywords: AJC (Nederland).; liederen; partituren