Volksdansbundel [Bladmuziek] : Mieke Stout. - Socialistische Jeugd (SJ) ([S.l.], 1948)
Deze brochure bevat volgende liederen
Der Stopp-Galop
Highland-Scottisch
Mädel wasch dich
De Slaapmuts
De Klepperwals
Mieke Stout
Körbeltanz
Boerenbruiloft - Beim Kronenwirt
De Kolom
Arêtche D'Ottrez
Sniderdanz
Schön goden Dag
Kegelkoning
Tink-a-Tink
Apley House
Indian Queen
Childgrove
Triumph
Steamboat
Black Nag
Blacksmith
Nonesuch
Daphne
The Yorkshire Square Eight
Peascods Gathering
In bijlage : partituren ; S/92/031
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; volksdansen