De liga zingt [Bladmuziek]. - Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga (ISAOL) (Antwerpen : ISAOL)
Deze brochure bevat volgende liedern
De Internationale
Liga-lied
Vooruit
Solidariteitslied
Beurt onze vlaggen
Socialistenmarsch
Neen
De jonge garde
Als wij schrijden
"Neen"
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Vrijheidsmarsch
Deensche socialistenmarsch
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij marcheeren
Linksmarsch
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: ISAOL; liederen