Gestalten van de westerse subjectiviteit - Flam, Léopold (Amsterdam Antwerpen : Wereldbibliotheek, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: filosofie; cultuurgeschiedenis; existentialisme