Nederlandsche en Fransche sociaal-demokratische liederen en gedichten [Bladmuziek]. (Gent : Claeys, 1894)
Deze brochure bevat volgende liederen en gedichten
De leerling van Christus
Hulde aan den arbeid (1893)
De roode Vaan
Wij zijn zoo gemeen
Het lied van Marianne
Waarom ik ben een roode socialist
Bezitters, denkt daar aan!
Allen dood
Kent gij dat land!
Zegelied
Vergeet hen niet
Het lied van het hemd
De zieke Lize
De klacht van de pen
Socialisme
Het Kanailje
Wie en wat wij zijn
Werkmanslied
Wat zoudt ge zonder 't werkvolk zijn?
Broederliefde
Veracht niemand
Hulde aan den arbeid (1894)
De arme dichter
De Wees van den Communard
Bloedige sneeuwvlokken
Verbroederingslied
De Carmagnole
De laatste volkenslag
Ons Meifeest
Frans arbeiderslied
Moed, o volk!
Het recht op geluk
Een bede voor den Winkelslaaf
La 14 Juillet (1789-1889)
La Carmagnole
Hymne au drapeau rouge
La Marseillaise
L'Internationale
La Marianne
La Plébéienne
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; poëzie; sociaaldemocratie