Morgen het coöperatief Europa ? De coöperatieve vereniging in Europees verband. De coöperatieve onderneming in het in opbouw zijnde Europa. - Lacroix, Jean; Algemene Coöperatieve Vennootschap; van Netten, J.F. (Brussel : Algemene Coöperatieve Vennootschap, 1968)
Archief Société Générale Coopérative (SGC)
Nederlands
Monografie
Keywords: coöperatieve beweging; Europa