Laat ons zingen [Bladmuziek] - de Man, Yvonne; Arbeidersjeugdverbond (AJV) (Gent : AJV)
Deze liederenbundel bevat volgende liederen
De internationale
Socialistenmarsch
De jonge garde
Als wij schrijden
Uit der dagen grauwe zorgen...
Als wij marsjeeren
Kameraad
Het zonlicht tegemoet
Roode jeugd
Volkren ontwaakt
Broeders, verheft u!
Deense socialistenmarsch
Beurt onze vlaggen
Wij schrijden onder 't sterrenheir
Vlaggelied
Vaandellied
Mei-liedje
De lustige kameraden
Langs de kant
Bij t' krieken der dagen
Wij zijn jong
Als de zondag!
Wij schrijden en zingen in 't avondrood
Lentelied
Mulderslied
Wandelen en zingen!
Meiseizoen
Wat is de wereld wijd!
Alle vogels zijn weerom
Een vreemde, arme snuiter
Laat ons zingen
Een man, een woord
Daar is maar één Vlaanderen
In de heide
Kersenplukken
De scheresliep
Die winter is verghanghen
Het kwezelken
Schoon lieveken, waar waarde gij
Naar oostland willen wij rijden
Des winters als het reghent
Schoon lief, hoe ligt gij hier en slaapt
De sneeuw verzwindt
Welkom
Wordt wakker
Geniet het leven!
't Is meie
Maanliedje
Kerstlied
Vogel in het dennebosch
Vaarwel!
Lachlied
Hier zit ik in't groene
Nachtegalencanon
De mei is gekomen
Vaarwel, vaarwel, mijn zoete lief...
Koekoek!
Wie wilt hooren een historie
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: AJV; liederen