De principes van Rochdale zijn nog actueel. - Lambert, Paul (Brussel : Algemene Coöperatieve Vereniging, 1965)
Archief Société Générale Coopérative (SGC)
Archief Société Générale Coopérative (SGC)
Nederlands
Monografie
Keywords: coöperaties