Stap voor stap. - Helm, J. (Brussel : Fonds L. Magits, 1985)
Deze publicatie bevat volgende gedichten
Hier sta ik weer!Snapshot
De Madeliefjes
Zee-symphonie
De kleine Anjer
O Griekse vrouw
Beminnen
Aan Maurice Careme
De zegepoort van Damme
Klankenklaar
Verveling
Kleinmoedigen
De bloem van de Cactus
Lindeboom
Melancholie
Eenzaamheid
Het dode hertje
Terug in't vaderland
Mijn dag is goed
De duive
Mensdom, oceaan van driften
Veel zachtheid
Een requiem
Nieuwjaar
Het huis aan zee
Seringen bloeien
Hoge bomen
Mozart
Beethoven
Het groot gedicht
De bron
Zijt ge moe?
Winternacht
Een liedje van verlangen
Het rode roosje
De wijde horizonnen
Het daagt
Dagen te weinig
Maart
April
Lentelied
Waarom?
Vader en moeder
"Kriekske"
De jongen met de rode ballon
Kerstdag
L'Inconnue
De muur
Poëzie
Waanzin
Mijn dag is goed
Mijn gebuur
Laat mij...
Wie eenzaam is
Van dag tot dag
De schaduwen
De dood die sterft
Stap voor stap 1
Stap voor stap 2
Reidans
Donk're nacht
Wat drijft mij?
Het stralend licht
Het visje
De krans
Leven en dood
De glimlach
Nieuwjaarsgroet
Pseudoniem Leo Magits
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie