Afrika strijdt tegen Portugal en de Nato - Mol, Harry (Gent : Fonds L. Lesoil, 1974)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO).; Revolutionaire Arbeidersliga (RAL).; trotskisme; Portugal; Afrika; België