De politieke ontwikkeling van de Afrikaanse gebieden onder Belgisch beheer : socialistische dagen van 21 tot 22 november 1953 georganiseerd te Huyzingen met de medewerking van de Koloniale Commissie - Fayat, Henri (Brussel : Stichting Louis de Brouckère, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Belgische Socialistische Partij (BSP).; kolonialisme; Belgisch Congo