25 jaar geleden... : voor Spanjes vrijheid 1936-1961 : pasaremos - Geldolf, Wim; BSP-afdeling Antwerpen; Llopis, Rodolfo; Huysmans, Camille; Detiège, Frans; IEV-gewest Antwerpen (Antwerpen : Institut Emile Vandervelde BSP, 1961)
Deze brochure bevat volgende liederen
Die ballade der XI. Brigade
Feuilleton
Espana
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Spaanse Burgeroorlog; liederen; Spanje