Algemeene Centrale van Bouw- Hout- & Gemengde Vakken : één centrale als organisatievorm voor het op economisch gebied strijdende proletariaat - Engels, Frans; Algemene Centrale van Bouw, Hout en Gemengde Vakken (Antwerpen : Algemene Centrale, 1922)
Deze brochure bevat volgend lied
Ons lied der Algemeene Centrale
Nederlands
Brochure
Keywords: propaganda; liederen