Sociale en politieke conflicten in het veertiendeeuwse Vlaanderen : van de Guldensporenslag tot Filips van Artevelde - Voet, Leon (Gent : Het Licht, 1947)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure