Liederen voor het volk [Bladmuziek] : 100 liederen. (Schaarbeek : Liederavond-fonds, 1913)
Deze bundel bevat volgende liederen
Mijn Vlaandren heb ik haetelijk lief!
Aan U alleen
Wij reizen om te leeren
Zeg Kwezelken wilde gij dansen?
Het lied der Vlamingen
Hij die geen liedje zingen kan
Wiegeliedje
Sporenlied
't Liedeken van de min
Reuzelied
'k Kwam lestmaal door 'n groene wei
Daar reed nen boer naar Leuven
Ik ken een lied
Blijlied
De liefde is op het ijs
De trommel slaat
De twee koningskinderen
Strijdkreet
Het klooster van Sint Arjaan
Ik min mijn land
Ons vaderland
Meilied
Moederken alleen
De dood van Bazel
't Vertelselken
Welkomgroet
Er leeft een kind in Brabant
Speldewerksterlied
Reuzegom
Klokke Roeland
Lapper Krispijn
Moeder
Kerlingaland
Mijn hart is vol verlangen
De vier jaargetijden
Harba lori fa
Met Jan Rolder
Wat ik bemin
O Schelde!
De laatste Zomerroze
Marschlied
Strom op Zee
Schoentje lap
Beiaardlied
Lang is't geleên
Schipperslied
Des Winters al het regent
Kermislied
Wie kan u ooit vergeten?
Lentelied
Van 't Spinderken
Popje lief
Theodoor van Ryswyck-Marsch
Het Lied van de Smid
Bloemenliedje
Koekloerekoe!
Het Kerelskind
De blauw Kiel
Vlaanderen
De Dronkaard
Kloefkenslied
Woudlied
De Vroolijke Smid
Groeninge!
Roosjen uit de dalen
Ring-King
De wiegende Mijnwerker
Vlaamsch België
Bellotteken
't Vergeet mij niet
Begraven onder rozen
Het groetend Kindje
Van 't Kosterken
Vlaanderen, onze Bruid
In mijn Lievekens hoveken
Daar kwam...
Mijn Moederspraak
De Vlaamsche Leeuw
Liedje van Schaarbeek
Heeft het Roosje milde geuren...
Lied van Reinhilde
Het Vlaamsche Lied
Wat zal ik u geven?
Naar buiten!
Mijne Moedertaal
'k Zag twee Beren
Waar kunnen wij nog beter zijn?
Mijn Vrijer is een Kerelken
De Denneboom
Arteveldelied
Levensleus
Vlaanderland
Tinneken van Heule
Och! Eeuwig is zoo lang!
Twee Minneliederen
Waakt!
In Vlaanderen
Het viel een Hemelsdauwe
Visschersliedeken
Lentelied
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen