Front tegen front : Chili vandaag. - Devers, Patrick; Turf, Jef (Leuven : Masereelfonds Acco, 1972)
Deze publicatie bevat volgend lied : Chileense ballade over mijnwerkers
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen; Chili