Integrale tekst van de boodschap die op 8 januari 1958 door de heer N. Boelganin, voorzitter van de Ministerraad der USSR gezonden werd aan de heer Achille Van Acker, Eerste Minister van België. - Boelganin, Nikalaj; Belgo-Sovjetse Vereniging (BSV) (Brussel : BSV, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie