October revolutie : 1917-1967 : de feestelijke bijeenkomst van het Centraal Comité der KPSU, de Opperste Sowjet van de USSR en de Opperste Sowjet van de RSFSR : Moskou, 3-4 november 1967. (Den Haag : Ambassade der USSR in Nederland, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Oktoberrevolutie; Sovjet-Unie.