De Pinksterblom [Bladmuziek]. - Socialistisch Kinder- en Valken Verbond (SKVV) (Brussel : SKVV)
Deze brochure bevat volgende liederen
Als wij schrijden
Het zonlicht tegemoet
Bij 't krieken der dagen
Wij zijn jong
't Is Meie
Wat is de wereld wijd
Kameraden wij marcheren
Rode Valkenmarch
Broeder welgemoed
In heerlijke zomerse dagen
Wij trekken zingende
Wandellied
Zwerftocht
Vakantielied
Jong Valkenlied
De Internationale
De Internationle
De Jonge Garde
Broeders, verheft U ter vrijheid
Pionierslied
Vaandellied
Wij minnen het leven
Bandiera Rossa
De gedachten zijn vrij
Het lied der vrijheidsscharen
Kameraadschapslied
Over de grenzen heen
Vlammen spreidt U
Van land tot land
Zweedse Valkenmarsch
Die winter is vergangen
De Pinksterblom
De Rode Vlam
Afscheidslied
Vaarwel en goede nacht
'k Heb mijn wagen volgeladen
Clementijne
En 's avonds
IFM Lied
De scheresliep
My bonnie
Kom toch...
Lieve Lente
O, hoe zoet is't mij
De Wielewaal
Nu ska vi skorda linet I dag
Take my hand
Wa shal not be moved
Rock my soul
Kumbaya
Hevenu shalom aleichem
We shall overcome
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: stapliederen