De Commune van Parijs in het jaar 1871 : een stem uit het verleden aan het heden. - Engels, Friedrich ([S.l.] : [s.n.], 1896)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; 1871 - 1871.; Commune van Parijs