De sociale revolutie. 2. Op den dag na de sociale revolutie - Kautsky, Karl ('s-Gravenhage : Stuffers, 1903)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: sociale geschiedenis; sociale conflicten; sociale revoluties