Van rebellie naar revolutie : 100 jaar Socialistische Jonge Wacht (SJW). - Velghe, Rudy (Brussel : SJW, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Socialistische Jonge Wacht (SJW).