Inzicht en uitzicht : opstellen over economie en politiek. - den Uyl, J.M. (Amsterdam : bakker, 1978)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek