George Jacob Holyake's [sic] geschiedenis der rechtvaardige voorkampers van Rochdale. - Moret, Marie (Gent : Vooruit, 1887)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek