Les conflits sociaux en Europe : grèves sauvages, contestation, rajeunissement des structures. - Spitaels, Guy (Verviers : Gerard, 1972)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Rudi Van Doorslaer
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale conflicten; wilde stakingen