Le parti catholique Belge 1830-1945. - Simon, A. (Bruxelles : Renaissance du Livre, 1958)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek Gust Wallaert
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek