Gemeenteraadsverkiezingen '88 : onderwijs en volwasseneneducatie. - Studie- en Documentatiecentrum Emile Vandervelde Instituut (SEVI); Socialistische Partij (SP) (Brussel : SEVI SP, 1988)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Meerdelige publicatie