Wie dient best het arbeidersbelang ? Stenographisch verslag over het openbaar debat gehouden te Temsche, op 18 januari 1925, tusschen de heeren Heyman en Van Hoeylandt, volksvertegenwoordigers. - Van Hoeylandt, Karel; Heyman, Henri Constantin Joseph (Antwerpen : LUX, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; christelijke arbeidersbeweging