Een overgang tot het socialisme - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte (Amsterdam : Vrij Nederland, 1945)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek