Après coup (mémoires) - de Man, Hendrik (Bruxelles : La Toison d'Or, 1941)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: socialistische ideologie; interbellum; Wereldoorlog 1; planisme