De geschiedenis van de arbeidersbeweging in het arrondissement Turnhout voor 1900, van 1900 tot 1918. - Scholl, S.H. (Turnhout Tilburg : [s.n.], 1951)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek