De historiografie der arbeidersbeweging in België. - Scholl, S.H. (Brussel : Arbeiderspers, 1959)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek