Wat wil de oppositie der Russische Bolsjewistische Partij. Wat wil de oppositiegroep der Kommunistische Partij in België? (Ukkel : Oppositiegroep der KPB)
Fonds Perrone
Nederlands
Brochure
Keywords: Derde Internationale (1919-1943).; Kommunistische Partij van België (KPB).; Russische Bolsjewistische Partij; bolsjewisme