Kluiven op een buitenbeen : kanttekeningen bij enige naoorlogse ontwikkelingen van het Nederlands communisme. - Gortzak, Wouter (Amsterdam : Polak & Van Gennep, 1967)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Rudi Van Doorslaer
Nederlands
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van Nederland; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Naoorlogstijd