Le nouveau monde industriel - Fourier, Charles (Paris : [s.n.], 1840)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Paginering in de uitgave klopt niet: nummering 1-408 gevolgd door 1-409. Twee inhoudsopgaven aanwezig: achteraan het werk en in het midden. Nummering van secties en hoofdstukken in het volume klopt niet.
Frans
Monografie
Keywords: utopisme