Marxisme-leninisme of revisionisme : van het 13e tot het 14e kongres van de Kommunistische Partij van België - Grippa, Jacques; Cols, Serge; Delogne, Maurice; Massoz, Maurice; Raindorg, René (Brussel : Het Internationaal Boek, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek Jean De Roose
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: KP; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; Revisionisme; marxisme-leninisme