Hekelliederen en gedichten. - de Gratie, Joseph (Antwerpen : Coenen, 1881)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Uitgegeven ter zijner herinnering en tot verspreiding der beginselen van waarheid en recht
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek