Verzamelde en nagelaten opstellen van H. Gerhard : bundel 1. - Gerhard, H.; Domela Nieuwenhuis, Ferdinand ([Amsterdam] : [s.n.], 1887)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Gerhard, H; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; socialistische ideologie