Eene sociaal-democratische republiek : schets uit de geschiedenis der twintigste eeuw. - Eric (Den Haag : Liebers, 1884)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek