Essai sur le salaire - Bertrand, Louis; Malon, Benoît (Bruxelles : La Voix de l'Ouvrier, 1885)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; lonen