Partizanen in Vlaanderen, met actieverslag van korps 034-leuven. - Van Brussel, Louis; Turf, Jef (Leuven : Stichting Frans Masereel, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: verzetsbeweging; Wereldoorlog 2; Leuven