De buitenlandsche politiek van de USSR : documenten : besluit van het verslag uitgebracht op het 18e kongres van de Kommunistische Partij (bolchevik) van de USSR door J. Stalin - Stalin, Jozef; Molotov, Vjatsjeslav; Vorochilov, Kliment; Jdanov, A. (Brussel : Obla, 1940)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: buitenlandse politiek; interbellum; Sovjet-Unie.