Het ontstaan van de arbeidersklasse - Kuczynski, Jürgen ([S.l.] : De Haan Meulenhoff, 1967)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: 18e eeuw; 19e eeuw; socialistische arbeidersbeweging; utopisme; industrialisatie