Een terugblik : bijdrage tot de geschiedenis der Gentsche arbeidersbeweging. - Avanti (Gent : Volksdrukkerij, 1930)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Den Gentsche Katoenspinder
Klagtlied van de katoenspinders
Het voorgaande, tegenwoordige en 't toekomstige : een klagende huisvader te Gend
Droevige Klagten van den Gendschen Spinder
Antwoord op de Klagten van den Gendschen Spinder
Volkslied van dokter Van Peene
Ten Strijde!
Brood!
Fabrieksgalmen
Katholiek en Liberaal
Denkt gij daar wel aan?
Herrineringslied aan de Verbroedering der beide Weversmaatschappijen
Jubellied ter gelegenheid van het 25jarige bestaan der Spinners- en Weversmaatschappijen
Ze sterven niet!
Zang aan de Werklieden-Partij
Banierzang
Ginds over de weiden...
De eerste uitgave verscheen in 1907 ; Archief Germain Roels
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: liederen