Belgische Socialistische Partij : de binnenlandse politiek : Congres van 7 en 8 november 1953 : verslag - Van Acker, Achille; Belgische Socialistische Partij (BSP) (Gent : BSP, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: BSP-congressen.; economisch beleid; sociale politiek