De Commune van Parijs : haar ontstaan, haren strijd en haren val : uitgegeven ter gelegenheid der 6e verjaring harer stichting (1871-1877). - Gentsche afdeeling van het Internationaal Werkliedenverbond (Gent : Verbauwen, 1877)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek