De politiek in de vakvereenigingen : debat tusschen Romeo, bestuurslid van den Algemeenen Diamantbewerkersbond en C. Huysmans, internationale secret. der Belgische Werkliedenpartij, gehouden te Antwerpen in het Keizershof. - Huysmans, Camille; Romeo, Louis (Gent : Volksdrukkerij, 1907)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: syndicalisme