La concentration économique aux Etats-Unis. - Guérin, Daniel; Mandel, Ernest (Paris : Anthropos, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: landbouw; marxistische economie; vakbonden; proletariaat; Verenigde Staten van Amerika